Dr. John koiranruoka

Olemme ottanneet myyntitarjontaamme Dr. John koiranruokatuotteet. Valikoimassamme on koiran täysravintoa monipuolisesti eri ikäisille ja erilaisen aktiivisuus tason omaaville koirille.

Tuotevalikoimamme:

(Klikkaamalla tuotelogoa saatte tuotteen laajemmat tiedot. "Go to link" -painike antaa uuteen ikkunaan VetAgron tekemän esitteen tuotteesta)

Dr. Joh puppy 4 vk - 12 kk
Tasapainoinen täysravinto 4vk-12kk ikäisille pennuille. Sopii myös imettäville nartuille. Sisältää terveellisiä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja kala- ja pellavaöljystä ihon, turkin ja nivelten hyvinvoinnille. Optimoitu määrä proteiinia ja kivennäisiä pennun kehitykselle.
Dr. John Titanium 4 kk - aikuisille
Energiapitoinen täysravinto aktiivisille liikkuville koirille, kuten harrastus- / metsästyskoirille ja yli 4kk ikäisille pennuille sekä kantaville nartuille. Sisältää nivelten toimintaa ylläpitävää kondroitiinisulfaattia viherhuulisimpukasta, terveellistä yrttiseosta sekä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja ihon,turkin ja nivelten hyvinvoinnille.
Dr. John Grain Free aikuisille gluteeniton
Täysin viljaton ja gluteeniton täysravinto yli 5 kk ikäisille koirille. Maittava kana/peruna pohjainen tuote. Sopii herkkämahaisille ja herkkäihoisille koirille. Ruoka sulaa ja imeytyy hyvin sekä auttaa koiraasi välttämään suolisto-ongelmia. Sisältää nivelten toimintaa ylläpitävää kondroitiinisulfaattia viherhuulisimpukasta, terveellistä yrttiseosta sekä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja ihon, turkin ja nivelten hyvinvointiin.
Dr. John Hypoallergenic aikuisille
Vehnätön täysravinto yli 18 viikon ikäisille normaali aktiivisille koirille joilla on herkkä ruoansulatus. Ruoka sulaa ja imeytyy hyvin sekä auttaa koiraasi välttämään suolisto-ongelmia. Omega-3 ja omega-6 rasvahappoja ihon, turkin ja nivelten hyvinvointiin.Sopii myös ikääntyville koirille.
Dr. John Lamb with rice aikuisille
Vehnätön maistuva täysravinto yli 18 viikon ikäisille normaali aktiivisille koirille. Sopii hyvin herkkävatsaisille ja allergisille koirille. Ruoka sulaa ja imeytyy hyvin sekä auttaa koiraasi välttämään suolisto-ongelmia. Sisältää omega-3 ja omega-6 rasvahappoja ihon, turkin ja nivelten hyvinvointiin.
Dr. John Activ aikuisille
Vehnätön erittäin energiapitoinen täysravinto paljon liikkuville ja työtä tekeville aktiivisille koirille. Sisältää nivelten toimintaa ylläpitävää kondroitiinisulfaattia viherhuulisimpukasta, terveellistä yrttiseosta sekä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja
ihon, turkin sekänivelten hyvinvoinnille. Runsaasti proteiinia lihaksiston kehitykselle.
Dr. Joh Flake aikuisille kevyt
Täysravinto vähän kuluttaville aikuisille ja vanhemmille koirille. Sopii myös ylipainoisille koirille, joiden painoa halutaan rajoittaa. Monipuolinen ja erittäin maittava koostumus. Täysjyväviljasta saadaan ruuansulatukselle terveellisiä kuituja ja hitaasti vapautuvaa energiaa. Sisältää kaikki koiran tarvitsemat kivennäiset ja vitamiinit sekä herkullisia ja rapeita paahdettuja, kanalla maustettuja maissihiutalepaloja.
Dr. John Gold aikuisille
Tasapainoinen täysravinto vähemmän aktiivisille ja normaali aktiivisille koirille. Suunniteltu tarjoamaan sopivassa suhteessa proteiinia, rasvoja sekä hiilihydraatteja. Sisältää omega-3 ja omega-6 rasvahappoja ihon, turkin sekä nivelten hyvinvoinnille. Täysjyväviljoista saadaan ruuansulatukselle terveellisiä kuituja ja hitaasti vapautuvaa energiaa, joka pitää näläntunteen tehokkaasti loitolla, joten sopii myös ahneille koirille.
Show More

040 5839062

Västinkuja 7, 90440 Kempele, Finland

  • googlePlaces

©2016 BY MET-REM OY. PROUDLY CREATED WITH WIX.COM

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now