Dr. John koiranruoka

Olemme ottanneet myyntitarjontaamme Dr. John koiranruokatuotteet. Valikoimassamme on koiran täysravintoa monipuolisesti eri ikäisille ja erilaisen aktiivisuus tason omaaville koirille.

Tuotevalikoimamme:

(Klikkaamalla tuotelogoa saatte tuotteen laajemmat tiedot. "Go to link" -painike antaa uuteen ikkunaan VetAgron tekemän esitteen tuotteesta)

Dr. Joh puppy 4 vk - 12 kk
Dr. Joh puppy 4 vk - 12 kk

Tasapainoinen täysravinto 4vk-12kk ikäisille pennuille. Sopii myös imettäville nartuille. Sisältää terveellisiä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja kala- ja pellavaöljystä ihon, turkin ja nivelten hyvinvoinnille. Optimoitu määrä proteiinia ja kivennäisiä pennun kehitykselle.

press to zoom
Dr. John Titanium 4 kk - aikuisille
Dr. John Titanium 4 kk - aikuisille

Energiapitoinen täysravinto aktiivisille liikkuville koirille, kuten harrastus- / metsästyskoirille ja yli 4kk ikäisille pennuille sekä kantaville nartuille. Sisältää nivelten toimintaa ylläpitävää kondroitiinisulfaattia viherhuulisimpukasta, terveellistä yrttiseosta sekä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja ihon,turkin ja nivelten hyvinvoinnille.

press to zoom
Dr. John Grain Free aikuisille gluteeniton
Dr. John Grain Free aikuisille gluteeniton

Täysin viljaton ja gluteeniton täysravinto yli 5 kk ikäisille koirille. Maittava kana/peruna pohjainen tuote. Sopii herkkämahaisille ja herkkäihoisille koirille. Ruoka sulaa ja imeytyy hyvin sekä auttaa koiraasi välttämään suolisto-ongelmia. Sisältää nivelten toimintaa ylläpitävää kondroitiinisulfaattia viherhuulisimpukasta, terveellistä yrttiseosta sekä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja ihon, turkin ja nivelten hyvinvointiin.

press to zoom
Dr. John Hypoallergenic aikuisille
Dr. John Hypoallergenic aikuisille

Vehnätön täysravinto yli 18 viikon ikäisille normaali aktiivisille koirille joilla on herkkä ruoansulatus. Ruoka sulaa ja imeytyy hyvin sekä auttaa koiraasi välttämään suolisto-ongelmia. Omega-3 ja omega-6 rasvahappoja ihon, turkin ja nivelten hyvinvointiin.Sopii myös ikääntyville koirille.

press to zoom
Dr. John Lamb with rice aikuisille
Dr. John Lamb with rice aikuisille

Vehnätön maistuva täysravinto yli 18 viikon ikäisille normaali aktiivisille koirille. Sopii hyvin herkkävatsaisille ja allergisille koirille. Ruoka sulaa ja imeytyy hyvin sekä auttaa koiraasi välttämään suolisto-ongelmia. Sisältää omega-3 ja omega-6 rasvahappoja ihon, turkin ja nivelten hyvinvointiin.

press to zoom
Dr. John Activ aikuisille
Dr. John Activ aikuisille

Vehnätön erittäin energiapitoinen täysravinto paljon liikkuville ja työtä tekeville aktiivisille koirille. Sisältää nivelten toimintaa ylläpitävää kondroitiinisulfaattia viherhuulisimpukasta, terveellistä yrttiseosta sekä omega-3 ja omega-6 rasvahappoja ihon, turkin sekänivelten hyvinvoinnille. Runsaasti proteiinia lihaksiston kehitykselle.

press to zoom
Dr. Joh Flake aikuisille kevyt
Dr. Joh Flake aikuisille kevyt

Täysravinto vähän kuluttaville aikuisille ja vanhemmille koirille. Sopii myös ylipainoisille koirille, joiden painoa halutaan rajoittaa. Monipuolinen ja erittäin maittava koostumus. Täysjyväviljasta saadaan ruuansulatukselle terveellisiä kuituja ja hitaasti vapautuvaa energiaa. Sisältää kaikki koiran tarvitsemat kivennäiset ja vitamiinit sekä herkullisia ja rapeita paahdettuja, kanalla maustettuja maissihiutalepaloja.

press to zoom
Dr. John Gold aikuisille
Dr. John Gold aikuisille

Tasapainoinen täysravinto vähemmän aktiivisille ja normaali aktiivisille koirille. Suunniteltu tarjoamaan sopivassa suhteessa proteiinia, rasvoja sekä hiilihydraatteja. Sisältää omega-3 ja omega-6 rasvahappoja ihon, turkin sekä nivelten hyvinvoinnille. Täysjyväviljoista saadaan ruuansulatukselle terveellisiä kuituja ja hitaasti vapautuvaa energiaa, joka pitää näläntunteen tehokkaasti loitolla, joten sopii myös ahneille koirille.

press to zoom